013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

17.09.2012

Tapete sa potpisom Roberta Kavalija

Hometextile donosi i predstavlja svim poklonicima stila i dobrog ukusa tapete sa potpisom čuvenog dizajnera Roberta Kavalija (Roberto Cavalli).

Izgled svetskih enterijera, najboljih primera dobro uređenog prostora moguće je postići jednostavnim prekrivanjem zidova dekorativnim tapetama. Mi Vas dovodimo na korak do ostvarenja ovog cilja. Kod nas ih možete videti, osetiti, doživeti kakve zaista jesu i na kraju i kupiti.

PogledajtePogledajte

Dizajn, boje i teksture ovih tapeta dolaze u velikom broju. Mogu se uklopiti u svaki enterijer, uz svaki postojeći ili planirani stil, pa i u svaku namenu prostora. Bilo da volite klasiku, životnjske dezene, moderno ili samo melirane zidove, tapete Roberta Kavalija su pravi izbor. One su odlične i za akcentovanje pojedinih zidova u prostoriji, za oplemenjivanje nezanimljivih prostorija poput hodnika, ili za postizanje topline i raskoši u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, trpezariji i slično.

Ove tapete se proizvode u čuvenoj italijanskoj fabrici Emilijana, gde je Roberto Kavali napravio ovu kolekciju zidnih tapeta za enterijere. Svaka tapeta je odraz dizajnera i slika svetskih modnih trendova, kako u oblačenju tako i u uređenju unutrašnjih prostora.

PogledajtePogledajte

Tapete su otporne na vodu, na sunčevu svetlost pa i na vatru, ali kada budete hteli da ih skinete sa zida to možete učiniti veoma jednostavno, povlačenjem poput nalepnice.

Više informacija o ovim tapetama možete dobiti u našem salonu, a katalog možete pogledati na sajtu emilianaparati.robertocavalli.com.


« Nazad na listu

Back to top