013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

06.07.2012

Tapete Elegance za poseban efekat u enterijeru

Tapete ELEGANCE, sa širokom ponudom diskretnih dezena, šara i kombinacija boja i tekstura, pružaju mogućnost da na jednostavan način postignete željeni efekat u svom domu.

Na prvi pogled, ove tapete ne ostavljaju snažan utisak, ali njihova lepota dolazi do izražaja na velikoj površini zida.

Nežne šare, sitni detalji, komobinacije nijensi jedne boje, spajanje dve različite boje, dodavanje sjaja i teksture, čine da tapete ELEGANCE upravo daju elegantan efekat u svakom enterijeru.

PogledajtePogledajte

Što je kontrast manji, ili ga uopšte nema, to je konačni rezultat snažniji u ovom pogledu. Ovo često nije sagledivo kada se tapeta posmatra u rolni, ali u enterijeru ona ima sasvim drugačiji izgled.

Elegancija će se naročito istaći dobrim kombinovanjem nameštaja, materijala, dezena i stilova uz same tapete. One mogu biti postavljene samo na jedan zid i to će biti dovoljno.

Diskretne šare na tapetama stavljaju ih u drugi plan pa se njima mogu pokriti svi zidovi u prostoriji, ili samo odabrani. One nisu napadne i u tome leži njihova lepota.

Često se dobra kombinacija postiže kombinovanjem ovakvih tapeta sa bojenjem zidova u nijanse koje prate samu tapetu.

PogledajtePogledajte

Isto važi za odabir zavesa, podnih prostirki, presvlaka nameštaja i detalja. To znači da se odabirom boja postiže harmonija ili kontrast, odnosno neki od dijaloga između boja koji daje karakter enterijeru.

Tapete ELEGANCE mogu zadovoljiti svačije potrebe i želje jer dolaze u širokoj ponudi boja, nijansi, dezena i pomenutih kombinacija.


« Nazad na listu

Back to top