013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

09.05.2013

Plastificirane tapete - novi trendovi za Vaš enterijer

Tapete su ponovo u modi, a kako savremenija tehnologija daje nove mogućnosti proizvođačima to je izbor sve veći i bolji.

Napredovalo se u izradi kako dizajna tj. boja, dezena i reljefa tapeta tako i materijala od kojih se prave. Novi materijali su u mnogome poboljšali kako izgled tako i kvalitet tapeta a samim tim i njihovu dugotrajnost. Predstavljamo Vam plastificirane tapete i njihove prednosti.

Pogledajte

Nemačka kompanija Marburg proizvodi plastificirane tapete koje imaju široku primenu u stambenom i poslovnom enterijeru. One su moderne, trendi, vesele, elegantne, mladalačke ili klasične, šarene, ahromatske ili jednobojne, reljefne ili glatke, imitiraju kožu ili je akcenat bačen na dezen. Ipak, jedno im je zajedničko, to što plastificirane.

Pogledajte

Prednost plastificiranih tapeta je u tome što omogućavaju da ih brišete vlažnom krpom, što ih možete očistiti ako se zaprljaju. To produžava njihov rok trajanja, a ujedno postaju i prihvatljive u prostorijama i na zidovima koji su posebno izloženi prljanju, kao što su predsoblja, hodnici, trpezarije, kuhinje ili dečije sobe.

Pogledajte

U našim prodajnim salonima kao i u online shop-u možete pronaći veliki izbor najrazličitijih dezena ovih plastificiranih tapeta koje će Vam razgaliti maštu i dati Vam potpuno nove ideje za uređenje svog doma.

Vaš Home Textile.


« Nazad na listu

Back to top