013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

12.06.2013

Uloga zavesa u enterijeru

Zavese u enterijeru, bilo stambenom, bilo javnom, poslovnom, imaju dvostruku ulogu, dekorativnu i praktičnu. I jedna i druga su podjednako važne i potrebno je ih obe ispuniti da bi prostor bio prijatan za boravak, odmor, rad. Praktična uloga zavesa bi bila zaštita od spoljašnjih pogleda, od prekomerne svetlosti, dok se dekorativna odnosi na ulepšavanje, uklapanje boja, dezena i materijala.

Prilikom odabira dekorativnih karakteristika zavesa nalazite se pred veoma širokom ponudom u pogledu boja, tkanina, pa i mogućih krojeva i detalja. Tu su još i kombinacije providnih i neprovidnih zavesa, takozvanih draperija. Zavisno od uređenja prostora odrediće se i pomenuti detalji koji će krasiti zavese.

Pogledajte

Na primer, ako je ambijent sveden zavese će biti veoma jednostavne, sa što manje detalja, eventualno u boji, a krasiće ih sama tekstura tkanine.

Pogledajte

U našim prodavnicama naćićete se pred širokom ponudom najkvalitetnijih tkanina za zavese iz uvoza i iz domaće proizvodnje, pred velikim izborom boja i dezena, a možete dobiti i uslugu šivenja po meri sa odabirom modela i krojeva. Posebno izdvajamo ponudu providnih tkanina za zavese, sa jednobojnim ili šarama u više boja, sa floralnim ili geometrijskim dezenima, među kojima će se naći ona najbolja baš za Vaš prostor.

Pogledajte

« Nazad na listu

Back to top