013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

09.03.2012

Ručno rađene zavese

U prodajnom asortimanu HOME TEXTILE možete pronaći savršene zavese za svoj enterijer.

Pravi izbor možete napraviti kada pogledate različite vrste tekstila pogodnog za zavese i draperije koji oni nude, i sigurno ćete naći odgovarajući materijal i dezen za svoj dom ili poslovni prostor.

Ono što ovakve zavese izdvaja od ostalih je starinski, tradicionalni princip izrade koji se danas retko gde primenjuje. Upravo to povećava kvalitet konačnog proizvoda.

PogledajtePogledajte

Uobičajeno je da se kod zavesa sa naborom, on postiže tako što se za garnišnu dužine od, na primer 2 metra, kupuje zavesa duplo duža pa se onda ona ručno nabira kako bi izgledala raskošno.

Upravo to ručno podešavanje nabora umanjuje urednost i lepotu zavese, pa i samog enterijera. Kod ovih zavesa se koristi drugačiji princip za postizanje nabora. Zavesa se falta i našiva na traku i kao takva se kači na garnišnu.

Upravo tim zašivanjem se postižu idealni nabori i valovi odabrani zavisno od vrste tkanine, kako bi ona izgledala što lepše. Zahvaljujući tome zavesa će uvek imati isti idealan izgled sa podjednakim naborima i njihovim rasporedom.

PogledajtePogledajte

Budući da Home Textile ima široku ponudu materijala i boja, moguće je napraviti jedinstvene kombinacije zavesa i draperija koje savršeno odgovaraju baš ambijentu Vaše dnevne ili spavaće sobe, trpezarije, hodnika i slično.

Primeri sa fotografija pokazuju neke mogućnosti i načine kačenja zavesa, sisteme za njihovo pomicanje i skupljanje. Zavese mogu u potpunosti da se prilagode prostoru, nameni prostorije, korisnicima, mogu da ga ulepšaju i učine prijatnijim.


« Nazad na listu

Back to top