013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

12.05.2012

I praktične i dekorativne – Rolo zavese

Pred dolazak leta želimo Vam predstaviti nove rolo zavese u našoj ponudi. Blackout, Nature, Rolo Plisa i Zebra zadovoljiće svačiji ukus i potrebe.

Ove zavese mogu se kombinovati sa već postojećim koje imate, pa će njihova uloga biti zamračivanje, ili će u potpunosti zadovoljiti potrebu za smanjenjem svetlosti i zaklanjanjem pogleda. Svaka od navedenih rolo zavesa postavlja se veoma jednostavno direktno na prozorsko krilo, a dimenzije i boje platna su po izboru naručioca.

Blackout

Ova rolo zavesa potpuno sprečava prodor svetlosti u prostoriju pa je kao takva idealna za spavaće sobe. Zbog ovih osobina Blackout platno ima široku primenu u hotelskim enterijerima.

Pogledajte

Nature

Nature rolo zavesa propušta svetlost, ali ne potpuno. Ona može da se postavi kako na samo prozorsko krilo, tako i na zid iznad prozora, izbor je na Vama.

Pogledajte

Rolo plisa

Ovo je potpuno novi sistem otvaranja i zatvaranja rolo zavesa. Ona će Vam omogućiti da samo deo prozora zamračite, bilo da je to gornji, donji ili srednji. Montažu, korišćenje i održavanje Rolo Plise možete videti na video snimku.

Pogledajte

 

Zebra

Zebra je veoma simpatično rešenje rolo zavese. Njena glavna osobina jeste upravo platno koje se koristi za pravljenje zavese. Providna i neprovidna polja se ručnim podešavanjem međusobno uklapaju i smiču pa tako možete dobiti delimično providnu ili potpuno neprovidnu zavesu. Uputstvo za montažu i korišćenje možete videti na video snimku.

Pogledajte

Sve ove zavese se proizvode u standardnim dimenzijama, širine platna od 60 do 210 santimetara, dužine od 160-180 cm, ali se prema želji kupca mogu skraćivati.

Mehanizam za njihovo pomeranje ima ugrađenu kočnicu pa će tako zavesa ostati na željenoj visini. Sistem montaže rolo zavesa prilagođen je svim vrstama stolarije i veoma je jednostavan pa ga možete izvesti sami bez posebnih alata. Zavesa se kači direktno na krilo vrata ili prozora pa ne smeta pri otvaranju. Upravo zbog toga, ovakve zavese su pogodne i za krovne prozore.

U zavisnosti od vrste tkanine, one propuštaju manje ili više svetlosti, a mogu i potpuno da zamrače prostoriju. Osim estetike i praktičnosti, ove zavese nude komfor, a tokom vrelih letnjih dana će umanjiti zagrevanje stana kroz staklo.


« Nazad na listu

Back to top