013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

03.06.2014

Obucite baštu i dvorište

Proleće se uveliko odomaćilo svuda oko nas. Donelo je sa sobom sunčane dane, toplotu i probudilo biljke. Ako već sada udobne garniture za baštu i dvorište pripremate za omiljeni kutak u zelenilu ili opremate baštu lokala, poželećete da novim tkaninama unesete živost i pravi duh leta u taj ambijent. Home Textile je za Vas spremio nešto novo i šarmantno.

Sertifikovane tkanine

Naše tkanine namenski pravljene i sertifikovane za spoljašnju upotrebu sačinjene su od 100% poliestera. Namenjene su baštama restorana i kafea, za plažu i za kućnu, t.j. dvorišnu upotrebu. Uvoze se iz Slovenije i pružaju sertifikovanu zaštitu od UV zraka, odnosno blokiraju više od 97% štetnog zračenja, a sertifikat Class 1 garantuje da je tkanina primerena za decu te da ne uzrokuje alergije. Poseduje visoku otpornost na pomeranje šava, postojana je na trljanje, ne bledi na suncu i 100% je reciklažna.

PogledajtePogledajte

Širok asortiman Outdoor tkanina

U ponudi postoji izuzetno velik izbor boja i dezena. Iz asortimana Rimini, Marine, Linen, Lilian, Coral, Capri i Sun sigurno ćete odabrati onu pravu koja upotpunjava Vašu ideju o tome kako baš Vaša bašta ili dvorište trebaju da izgledaju pod suncem ovog leta. One su lepe, romantične, mladalačke, neobične ili sasvim jednostavne i kao takve sigurno će Vas mamiti da uživate u svom omiljenom kutku. Bilo da pravite nadstrešnicu, tendu, senilo ili da presvlačite garnituru i šijete jastuke, sa Outdoor tkaninama Home Textila sigurno nećete pogrešiti.

PogledajtePogledajte

« Nazad na listu

Back to top