013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

08.08.2013

STOTEX posteljine u Home Textile-u

Od sada u našim salonima možete naći i izuzetno kvalitetnu posteljinu domaćeg, poznatog proizvođača kućnog tekstila i tekstila za hotele, Stotex. Posebno izdvajamo štepani i posteljni program; štep deke, jastuke i posteljinu od različitih materijala. Dimenzije i dezeni koji su u ponudi zadovoljiće svačije potrebe i ukuse i uklopiće se u spavaće, dečije sobe, uopšte u svaki kutak za udoban san.

Deke Mistik i Valka

Deke su punjene silikoniziranim poliesterskim vlaknima čiji je volumen povećan u procesu proizvodnje, razvlaknjivanjem i popunjavanjem vazduhom. Zbog toga su ovi prekrivači lagani, a omogućavaju i odličnu vazdušnu cirkulaciju i transport vlage, a grudvanje je nemoguće.

Navlake ovih štep deka su izrađene od čistog pamuka, šivenje, tkanje i izbor materijala ostvaruju visok kvalitet konačnog proizvoda. Tkanina je krepovana pa nakon pranja ne zahteva peglanje. Lice i naličje navlake su zbog svojih različitih uloga izrađeni od pamuka različitih karakteristika čime se postiže veća postojanost. Uz to, brigom o svakom detalju postiže se savršena mekoća i udobnost deke.

Štep deke se proizvode u dimenzijama od 135/200cm i 195/200cm, a mogu se kupiti i u kompletu sa pamučnim čaršafom i jastučnicama.

PogledajtePogledajte

Posteljine

Posteljina izrađena u kombinaciji satena sa krepom ili pamukom. Posteljina je izrađena od kvalitetnog čistog pamuka, sa gusto tkanim satenskim prepletajem koji je kombinovan sa glatkim pamukom ili krepom. Krepovani pamuk je zapravo mehanički zgužvan pa kao takav ne zahteva peglanje. Svi detalji o kojima se vodilo računa prilikom pravljenja i dizajniranja ovog proizvodnog programa na kraju daju savršenu mekoću, udobnost i izuzetan kvalitet. Dostupni su kompleti za singl ili dupli krevet, sa ili bez čaršafa, što povećava izbor kupcima.

PogledajtePogledajte

Jastuk SS Medico

Jastuci Super Soft Medico su meki, prijatni na dodir, njihova ispuna se ne grudva, omogućavaju cirkulaciju vazduha tokom noći, dobri su toplotni izolatori, idealno transportuju vlagu pa ne izazivaju znojenje. Kao takvi su idealni izbor za ovaj neizbežni posteljni detalj u svakom krevetu. Kvalitet jastuka utiče na san, na odmor, na zdravlje, naročito ako se uzme u obzir to da mi čitavu noć provedemo na jastuku.

PogledajtePogledajte

Navlaka jastuka SS Medico je izrađena od pamučne tkanine super mekoće, koja je gusto tkana, ima specijalnu doradu i bakteriocidnu zaštitu. Ispuna su silikonizarana šuplja poliesterska vlakna. Svako vlakno u procesu proizvodnje popunjeno vazduhom što ispunu čini lakom i mekom. Jastuci se proizvode u tri veličine, 40/60, 50/70, 60/80cm.

 

 


« Nazad na listu

Back to top