013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

12.09.2012

Posteljina i prekrivači za dečije krevete

Polazak u školu i vrtić za decu je veoma važan događaj. Jedan od načina da im ulepšate ovaj trenutak jeste da njihovoj sobi ili bar kutku u kom spavaju, date potpuno drugačiji izgled. Naravno, da bi efekat bio potpun uključite i mališane u odabir i kupovinu.

Polazak u školu i vrtić za decu je veoma važan događaj. Jedan od načina da im ulepšate ovaj trenutak jeste da njihovoj sobi ili bar kutku u kom spavaju, date potpuno drugačiji izgled.

Naravno, da bi efekat bio potpun uključite i mališane u odabir i kupovinu posteljine za njihovu sobu, tako će je voleti još više jer će se osećati važnim i korisnim zbog svog doprinosa uređenju sobe.

Home Textile Vam nudi velik izbor posteljine i prekrivača za dečije krevete sa likovima omiljenih crtanih junaka koje poznaju sva deca. Predstavljamo Vam originalan dizajn i najkvalitetnije materijale i način izrade.

Pogledajte Pogledajte Pogledajte

Pepa Prase i Nodi su prijatelji onih najmlađih i oni će im se zaista obradovati.

Kvalitetan i čist pamuk je najbolji izbor i korišten je za izradu posteljine i prekrivača. Prekrivači su od pamučnog platna i dimenzija su 140x200 cm, a punjeni su koflinom.

Posteljina je takođe od čistog pamuka, a sastoji se od:

  • jedne jastučnice,
  • čaršafa i
  • jedne jorganske navlake.

Jastučnica je dimenzija 50x70 cm, čaršaf je 140x200 cm isto kao i navlaka za jorgan.

Vesele boje i kvalitetno odštampane slike na pamučnom platnu, ulepšaće svaku dečiju sobu. Kutak za male predškolce, za đake prvake, pa i za one najmlađe, biće ukrašen ovim svakako neophodnim stvarima, stoga iskoristite priliku da svom detetu pružite lepo i korisno i ono što će ga istinski radovati.


« Nazad na listu

Back to top