013/333-136
062/333-136 DekorDom Outlet Pančevo    

Posteljine

23.03.2017

Pranje peškira

Peškiri s obzirom na svoju namenu sakupljaju mrtve slojeve kože, bakterije kao i znoj pa je njihovo redovno pranje od velike važnosti.
Naučno je ustanovljeno nakon koliko brisanja se trebaju prati.

Detaljnije

14.10.2013

Potpuno drugačije posteljine

Hladnije noći, kišna jutra naprosto mame da ostanete sklupčani u krevetu. Ti prijatni, opuštajući trenuci mogu se ulepšati posteljinom. Ona ne mora biti samo nužan komad tkanine već ono što pojačava vaš ugođaj. Odaberite boju, dezen, mekoću materijala spram sopstvenih želja pa i čitavog enterijera ...

Detaljnije

08.08.2013

STOTEX posteljine u Home Textile-u

Od sada u našim salonima možete naći i izuzetno kvalitetnu posteljinu domaćeg, poznatog proizvođača kućnog tekstila i tekstila za hotele, Stotex. Posebno izdvajamo štepani i posteljni program; štep deke, jastuke i posteljinu od različitih materijala. Dimenzije i dezeni koji su u ponudi zadovoljiće ...

Detaljnije

07.11.2012

Nova romantična posteljina u Home Textile-u

Home Textile nam donosi novu liniju posteljine koja nas svojim dizajnom vraća u stara vremenima, koja odgovara romantici, podseća na detinjstvo i tople krevete na selu kod bake i deke. Ovaj dizajn je ispraćen i veoma kvalitetnim materijalima i načinom izrade.

Detaljnije

12.09.2012

Posteljina i prekrivači za dečije krevete

Polazak u školu i vrtić za decu je veoma važan događaj. Jedan od načina da im ulepšate ovaj trenutak jeste da njihovoj sobi ili bar kutku u kom spavaju, date potpuno drugačiji izgled. Naravno, da bi efekat bio potpun uključite i mališane u odabir i kupovinu.

Detaljnije
Back to top