013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

09.03.2012

Stikeri za zidne kreacije

Probudite kreativnost u sebi i osvežite Vaš životni prostor na jednostavan i intersantan način - stikerima za zid. Pustite mašti na volju i jednoličnost ambijenta pretvorite u moderan prostor.

Sa ponosom Vam predstavljamo stikere iz našeg prodajnog asortimana.

Ako želite da osvežite zidove Vaše sobe, a ne želite da koristite tapete ili boje na zidovima, stikeri su pravo rešenje za Vas.

Pogledajte

Stikeri su zidne nalepnice namenjene upravo tome. Lako i jednostavno se postavljaju i lako se skidaju kada dođe vreme da ih zamenite nečim drugim.

Stikera ima raznih oblika boja i stilova pa se u zavisnosti od prostora u kome treba postaviti stiker bira najpogodnija verzija.

Pogledajte

Na primer ima onih namenjenih za dečiju sobu sa motivima koji su deci pa i odraslima interesantni to su likovi iz bajki, crtanih filmova, sa životinjama, cvećem i sl.

Tu su zatim stikeri za mladalačke enterijere, nepravilnih oblika, jednobojni, "urbani" oni koji liče na grafite.

Pogledajte

Postoje i stikeri koji su elegantni, nežni, ili duhoviti.

Možete ih lepiti na prazan zid pa da tako pravite kompoziciju, ili ih uklopiti sa nekom grupom nameštaja kako bi osvežili i upotpunili ambijent.

PogledajtePogledajte

Novitet na tržištu su stikeri koji su namenjeni maskiranju prekidača za svetlo. Takođe ih ima u različitim stilovima i dezenima:

  • dekorativni
  • maštoviti
  • upadljivi ili neupadljivi
  • nežni

Za ovakve stikere se koriste cvetovi, teksture drveta, fotografije voća, povrća, vode i razni drugi motivi.

Osim što ovi stikeri prekrivaju zid oko prekidača, oni delimično prekrivaju i sam prekidač i što ga čini interesantnijim.

Veoma su pogodni za prostore koji imaju stare prekidače koje treba osvežiti.


« Nazad na listu

Back to top