013/332-272
062/332-272

DekorDom Outlet Pančevo    

069/616-420
dekordom.web@remove-this.numera.rs

Online prodaja

08.07.2014

Tkanine za savršene bašte i terase restorana, kafića i hotela

Sa pravom tkaninom na pravom mestu može se postići mnogo. Kada su bašte i terase u pitanju, naročito u restoranima, kafićima ili hotelima, detalji poput sedalica, stolnjaka i draperija čine čuda u smislu postizanja udobnog i očaravajućeg ambijenta u kome bi svako rado proveo vreme družeći se ili odmarajući. Home Textile u svojoj ponudi ima veliki izbor materijala namenjenih upravo ovom ambijentalnom oplemenjivanju.

Sedalice

Sedalice od troslojne tkanine su dimenzija 40x40cm. Izrađene su u raznim bojama u kombinaciji mikrofibera i pamučnog sirovog platna koje čine lice i naličje sedalice, a ispunjene su koflinom od 200g/m². Posebno su prijatne na stolicama i foteljama od tvrdog materijala, a u onim periodima godine kada je prohladno ili čak i toplo pa sedenje na plastičnim materijalima može biti neprijatno više su nego dobrodošle.

Pogledajte

Pogledajte

Stolnjaci

Odabir stolnjaka je od velike važnosti za postizanje željenog efekta u ambijentu otvorenih terasa i bašti. U zavisnosti od toga da li želite da stvorite elegantan kutak, moderan, mladalački, retro, svečan ili morski na primer, odabraćete i dezen i vrstu tkanine za svoje stolnjake.

Osim ova dva uslova vrlo je važan kvalitet materijala. Osobine poput potrebe za peglanjem, specijalno održavanje, mogućnost uklanjanja fleka i slično od izuzetnog su značaja za objekte koji svakodnevno menjaju veliku količinu stolnjaka. Hometextil nudi širok izbor stilova, dezena i boja, a sve kroz izuzetno kvalitetne tkanine, savršene za sve vrste objekata uslužnih delatnosti.

Pogledajte
Pogledajte

Draperije

Ukoliko niste razmišljali o postavljanju draperija na otvorene prostore poput bašti i terasa restorana, kafića i hotela, razmislite još jednom. Efekat koji ćete postići stvaranjem hladovine, zaklanjanjem pogleda ili samo postizanjem udobnosti i privatnosti upravo draperijama, može biti ključan za atraktivnost čitavog prostora pa i objekta. Uskladite dezene, boje i vrstu tkanine za draperiju sa tkaninama za stolnjake, prekrivače, jastuke i stvorićete stil luksuznih eksterijera koje dizajniraju najpoznatiji svetski dizajneri. Ovo je naročito atraktivno u letnjim mesecima kada ljudi žele da borave napolju, a da pritom budu u prijatnoj hladovini.


« Nazad na listu

Back to top