https://www.facebook.com/tr?id=347806332354059&ev=PageView&noscript=1" />

013/333 136
062/333 136

Oslobođenja 6, Pančevo

013/332 272
062/332 272

Aviv Park, Pančevo

011/630 8397
069/630 839

Aviv Park, Beograd

26.12.2012

Novi trend u oblaganju zidova

Ambijent kao iz filma u Vašem domu uz pomoć Wall Art 3D zidnih panela. Enterijeri od kojih zastaje dah. Da li su skupi? Potrebno je angažovati stručnjake kako bi ih imali u svom domu. Da li to iko radi kod nas? Sada je sve vrlo lako predstavljamo Vam Wall Art 3D zidne panele koji unose život Vašim zidovima svojim modernim i savremenim dizajnom. WallArt 3D zidni paneli su napravljeni od copolymera koji se dobija od prirodnih biljnih vlakana koja nastaju kao nus-proizvod pri preradi šećerne trske. Ona čini bazu ovih ekoloških, reciklirajućih i 100% biorazgradivih reljefnih zidnih panela.

Trodimenzionalnost u prostoru

Wall Art 3D zidni paneli su dizajnirani tako da kada ih stavite zajedno čine elegantne moderne oblike. Oni su novi trend u oblaganju zidova. Paneli se mogu ostaviti u originalnoj beloj boji ili se krečiti u bilo koju drugu boju koja odgovara enterijeru. Rezultat je ekonomičan, prijatan enterijer koji ima fantastičan, bogat i moderan efekat na posmatrača. Dvobojnim nanosima možete dodatno istaknuti trodimenzionalnost ploča.

PogledajtePogledajte

Npr. ploče premažite tamnijom smeđom bojom, a samo ispupčenja ploča nepravilno (ovlaš) obojite sunđerom, četkicom ili špricom svetlijom zlatno-smeđom bojom. Trodimenzionalnost će se vidno dodatno istaknuti. Zbog svoje izražajnosti preporuka je postavljanje samo na jednom zidu se ne bi dobio utisak prenatrpanosti.

PogledajtePogledajte

Osim estetske vrednosti pružaju dodatnu toplotnu i zvučnu izolaciju. U kombinaciji sa usmerenim osvetljenjem koje dodatno naglašava trodimenzionalnost, igra svetla i senke učiniće svaki prostor posebno atraktivnim i jedinstvenim. Mogu se koristiti i na plafonima opet uz dobro osmišljenu teksturu kako prostor ne bi izgledao prenatrpan.

PogledajtePogledajte

Pogodni su za dekoraciju kako stambenih tako i komercijalnih prostora: Hotela, kancelarija, kafića, maloprodajnih objekata restorana, galerija i sl.

Paneli se jednostavno postavljaju uz pomoć specijalnog lepka. Kreče se akrilnim bojama na bazi vode ili nekim dekorativnim tehnikama npr. Stucco veneziano.

PogledajtePogledajte

Veličina ploča je 50x50cm što takođe doprinosi lakšem postavljanju. Imajte i vi kuću kao iz filmova uz malo truda pogledajte kako se lako postavljaju ovi zidni paneli.

 

 


« Nazad na listu

Back to top